Hotell Europa Royale

Europa Royale er et tidligere palass, og er et av Rigas mest ærverdige hoteller, med store saler og flott utsmykking. Hotellet har en klassisk atmosfære, med krystallysekroner, antikviteter og flotte, gamle møbler. Hotellet ble renovert i 2006.

Hotellet ligger like ved en av Rigas parker (Vermanes-parken), bare 5-6 minutters spasertur fra gamlebyen. Like i nærheten (1-2 kvartaler unna) ligger det enorme Origo-kjøpesenteret, og like ved siden av der igjen finner du Stockman. Hotellets beliggenhet er altså helt strålende, selv om du altså ikke bor midt i gamlebyen.

Hotellet har luksusrom med høy takhøyde og elegant interiør, og enklere rom. Rommene varierer mellom etasjene. Om du har blitt gitt en meget lav pris, kan du ikke forvente å få tildelt et luksusrom.

Hotellbetjeningen er høflig og hjelpsom, så ikke nøl med å spørre deg fram til restauranter eller utesteder.

Frokosten holder en høy standard, og serveres i en majestetisk frokostsal. Her får du servert blant annet røkelaks, eggerøre, bacon, ost, skinke og et bredt utvalg av frukt og grønnsaker. Av drikke serveres eple- og appelsinjuice, melk, kaffe og te fra en ekte russisk samovar.

Mer info

Adresse: Krisjana Barona iela 12

Bilde (av Vadiroma, Flickr)

Hotel Europa Royale in Riga, Latvia, March 7, 2009

Kart


Vis større kart